Orhan Bayram’dan AK Parti’ye Yüreğir çıkışı: “Bizim belediye meclis üyelerimize ne yaptınız? Siz önce onu anlatın”

CHP Adana İl Başkanı Orhan Bayram, Yüreğir Belediye Başkan Vekilliği seçimi üzerinden AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Özkan’a yanıt verdi.

CHP Adana İl Başkanı Orhan Bayram, 5 Ocak TV canlı yayınında AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Özkan’ın Yüreğir Belediye Başkan Vekilliği seçimi ve CHP’li belediyelere yönelik açıklamalarını değerlendirdi.

Yüreğir Belediye Başkan Vekilliği seçiminin yeniden yargıya taşınmasına tepki gösteren Bayram, seçim sürecinin artık geride bırakılması gerektiğini savundu.

Bayram, “Cafer Bey makamında oturuyor. Artık bu konuların kapatılmasının doğru olduğunu düşünüyoruz. Çünkü artık hizmet zamanı, Yüreğir’i hizmet bekliyor” ifadelerini kullandı.

Seçimde Cumhur İttifakı adayının aldığı oy sayısı üzerinden Mustafa Özkan’a seslenen Bayram, AK Parti’nin belediye meclisindeki oy sayısıyla seçimde ulaşılan sonuç arasındaki farka dikkat çekti.

Bayram, “16 oyları varken 19 oyu nasıl aldıklarını tarif etmiyorlar. Bizim belediye meclis üyelerimize ne yaptınız, ne konuştunuz, neler oldu? Siz önce onu anlatın” dedi.

CHP’li belediyelere ve Zeydan Karalar’a yönelik eleştirilere de yanıt veren Bayram, belediyelerin mevcut ekonomik koşullar ve mali yükler altında hizmet üretmeye çalıştığını savundu.

AK Parti yönetimine yönelik eleştirilerini sürdüren Bayram, “Onlar kendi işlerine baksınlar. Türkiye’nin genel siyasetini düzeltsinler, belediyeleri daha sonra konuşuruz” ifadelerini kullandı.

CHP’nin ilçe örgütlerindeki yapılanma sürecine de değinen Bayram, 9 ilçede atamaların tamamlandığını; Yumurtalık, Yüreğir, Çukurova, Ceyhan, İmamoğlu ve Karaisalı’da ise sürecin devam ettiğini açıkladı.

Bayram, herhangi bir aksilik yaşanmaması halinde kalan 6 ilçe başkanının da önümüzdeki hafta içerisinde belirleneceğini söyledi.

SİYASET Haberleri

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay CHP’den ayrıldığını açıkladı
CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin: “Akdeniz bir atık deposuna dönüşmemeli”
CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin: “Ortadoğu’da kalıcı barış ve iş birliği sağlanmalı”
CHP Adana’da ilçe başkanlığı atamaları netleşiyor
Beşiktaş dosyasında iki tahliye: Özcan Zenger ve Utku Caner Çaykara serbest bırakıldı