Oya Tekin: "Mesafeler hizmet aşkımıza engel değil"

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Ramazan Bayramı mesajında ikinci bayramını da hemşehrilerinden uzakta geçirdiğini belirterek hasret ve kararlılık vurgusu yaptı.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda Seyhan halkına seslenerek bayramlarını kutladı. Ailesinden ve hemşehrilerinden ayrı geçirdiği ikinci bayramda duygularını paylaşan Tekin, mesafelerin hizmet anlayışlarına engel olmadığını ifade etti.

Bayramların birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirten Tekin, fiziksel olarak uzakta olsa da kalbinin Seyhan’da attığını vurguladı. Belediye ekiplerinin bayram süresince sahada olacağını kaydeden Tekin, hizmetlerin kesintisiz sürdürüleceğini ifade etti.

Başkan Oya Tekin, mesajında dayanışma çağrısı yaparak, bayramın huzur, kardeşlik ve adalet duygularını güçlendirmesini temenni etti.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da esnaf buluşması: Demir’den Göger’e ziyaret
Adana’da çocuklar kenti hayalleriyle resmetti
Taklalar atarak uçuruma yuvarlanan otomobilden yaralı kurtuldu
Gençlik projeleriyle Adana-Almanya bağı güçleniyor
Çukurova’da 6 Mayıs için yürüyüş ve anma etkinliği düzenlenecek