Oya Tekin’den Gülbahçesi Mahallesi'ne ziyaret

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Gülbahçesi Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Tekin, Seyhan’ın 96 mahallesine eşit şekilde dokunacaklarını söyledi.

Gülbahçesi Mahalle Muhtarı Mehmet Can Ertürk ile parkları ziyaret ederek çocuklar ile fotoğraf çektiren Tekin, “Parklarımız ile ilgili birtakım güzel projelerimiz var. Tespit edilen eksiklikler kısa zaman içerisinde tamamlanacak. Çocuklarımızın talepleri var. Bunları da yerine getirmek istiyoruz. Daha güvenli bir ortamda vakit geçirmeleri gerekiyor. Mutlulukları bizler için çok önemli. Bu anlamda tüm imkanlarımızı zorlayacağız” dedi.

HAKKINIZI ALACAKSINIZ

Uludereliler Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Başkan Reşit Yıldırım ve üyelerini de ziyaret eden Tekin, vatandaşın 'Farkınızı izliyorum, sizi abla olarak görüyorum' sözleri üzerine şöyle konuştu: “Her zaman sizlerle bir arada olacağız. Seyhan’ın kaynaklarını Seyhanlılar için kullanacağız. Hizmette eşit davranacağız. Her mahallemiz gibi Gülbahçesi’ne de dokunacağız. Tasarruf tedbirlerine rağmen hakkınızı alacaksınız. Sizlerin güvenine layık olmak için büyük bir özveriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

SİYASET Haberleri

AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Özkan: “Adana’nın her noktasında hemşehrilerimizle gönül gönüleyiz”
MHP Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım: “Hareketin kalesi Adana’da buluşuyoruz”
YENİ Parti Adana Milletvekili Orhan Sümer: “Vatandaş hem zamlı bilet alıyor hem garanti bedeli ödüyor”
YENİ Parti Karataş İlçe Başkanlığı açıldı: Orhan Sümer’den “Mücadelemiz sürecek” mesajı
Mustafa Özkan’dan Saimbeyli’de teşkilat ve esnaf ziyareti