Özgür Özel'e saldırmıştı: İlk ifadesi ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e AKM'de Sırrı Süreyya için düzenlenen anma töreni çıkışında saldırıda bulunan kişinin ilk ifadesi ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e AKM'de Sırrı Süreyya için düzenlenen anma töreni çıkışında saldırıda bulunan kişinin ilk ifadesi ortaya çıktı.

''SOKAĞA ÇAĞIRDIĞI İÇİN SİNİRİMİ MUHAFAZA EDİYORDUM''

Saldırgan Selçuk Tengioğlu, gözaltında polise verdiği ilk sözlü ifadesinde şu ifadeleri kullandı:

“Ben daha önceden yemek kartı için Cumhuriyet Halk Partisi’ne başvurdum ancak partili olmadığım için bana yemek vermediler. Bundan dolayı da uzun zamandır sinirliydim. CHP’nin sokağa gençleri çağırmasıyla ilgili daha önceden biriktirdiğim sinirimi içimde muhafaza ediyordum. Taksim’de kaldığım apart otelden çıktım, program olduğunu duydum. Oraya gittiğimde aslında bir saldırı niyetim yoktu ancak gördüğüm anda da sinirlerime hakim olamadım."

GÜNDEM Haberleri

Adana’ya hızlı tren müjdesi: Mersin 25 dakika olacak
Adana’nın gururu Trabzon’da altınla tarih yazdı
Adana’da şehir planlaması masaya yatırıldı
Vali Mustafa Yavuz’dan İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret
Bilal Bilici’den oyun platformları düzenlemesine tepki: “Gençlerin dünyasına barikat kuruluyor”