Pandemi kısıtlaması Adanalıları bu güzelliklerinden mahrum bıraktı

Türkiye genelinde hızla artan Covid-19 vakalarının ardından yeniden sokağa çıkma kısıtlamasına gidilmesi, vatandaşları hafta sonu baharın güzelliklerinden mahrum bıraktı.

Türkiye genelinde risk haritasında kırmıza dönen illerde 4 hafta önce; Adana'da ise 2 hafta önce başlatılan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor. 23 Nisan resmi tatilin de dahi edilmesi ile vatandaşlar 3 gün boyunca sokağa çıkamayacak.

Bahar ayında yeşeren ve çiçekler açan doğada hafta sonları dinlenmek, piknik yapıp stres atmak isteyen vatandaşlar, kısıtlama sebebiyle bu güzelliklerden mahrum kaldı.

Seyhan Nehri ve Seyhan Baraj Gölü etrafındaki parklar ve mesire alanları, çocuk cıvıltılarından uzak, tarihinin en sessiz hafta sonlarından birini yaşadı.

YAŞAM Haberleri

Adana nüfusuna kayıtlı terörist 10 yıl önce Darıca’ya taşındı
İsrail Başkonsolosluğu önündeki çatışmada öldürülen terörist Adana'da cinayetten yargılanmış
Aladağ’da dev kaya yola yuvarlandı!
Adana’da baraj doluluk oranları açıklandı! Hangi baraj ne kadar dolu?
14. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'na 1 milyon katılımcı