Portakal Çiçeği Karnavalı'nda renkli kortej

Adana'da bu sene 14'üncüsü düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortejine binlerce kişi katıldı, kortej renkli görüntülere sahne oldu.

14'üncü Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı 1 Nisan'da başladı. 8 Nisan'a kadar sürecek karnavalın korteji Atatürk Parkı'nda başladı. Çok sayıda okul, dernek ve sivil toplum kuruluşunun yanı sıra çevre illerden ve yurtdışından da katılımın olduğu kortejde renkli görüntüler oluştu. Kortej gruplarının bazıları güzergahtan üstü açık otobüsler ve traktörlerle geçti, katılımcılar da bando takımları ve müzik topluluklarının şarkıları eşliğinde eğlendi. Korteje katılamayan bazı Adanalılar ise balkonlarına çıkıp alkışlayarak karnaval heyecanına ortak oldu. Vatandaşların cep telefonlarıyla görüntülediği kortej, Ziyapaşa Bulvarı ve Atatürk Caddesi'nde devam ettikten sonra Uğur Mumcu Meydanı'nda son buldu.

Azime Taşkın isimli vatandaş, kortejin çok renkli geçtiğini, her sene karnavala katıldığını belirtti. Eskişehir'den gelen Nida Yılmaz ise karnavalı çok beğendiğini ve kortejin çok güzel olduğunu söyledi.

Öte yandan renkli kortej havadan da görüntülendi.

GÜNDEM Haberleri

Atilla Bayazıt Pozantı’da kiraz üreticileriyle bir araya geldi
Adanalı sanatçı Atilla Taş’tan hemşerisi Haluk Levent’e sert çıkış: “Gönderdiğiniz paraları uçaklarda yedi"
Haluk Levent hakkında bir iddia daha: "Tapuyu aldı, parasını vermedi"
Başsavcılık’tan Haluk Levent açıklaması: “Yurt dışına kaçma hazırlığı üzerine operasyon başlatıldı”
Çukurova’da zirai ilaç bayilerine B-Reçete bilgilendirmesi