RTÜK'ten 'cinsel içerikli görüntü' izleten Zahide Yetiş'in programına inceleme

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 'cinsel içerikli görüntü' izletilen 'Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak' programına inceleme başlattı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) skandal programa inceleme başlattı...

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, 'Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak' programına inceleme başlatıldığını duyurdu.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, RTÜK'ün, dezenformasyon ve yönlendirmelerle işlem yapan bir kurum olmadığını ifade etti.

Denetimleri altındaki bir yayın kuruluşunun, ilke kararlarına ve yasal düzenlemelere aykırı bir yayın yaptığı takdirde gereğinin yapılacağını bildiren Şahin, şunları kaydetti:

"Star TV'de yayınlanan 'Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak' programıyla ilgili inceleme başlatılmıştır. Söz konusu yayında ihlal tespit edilmesi durumunda, gerekli adımlar kararlılıkla atılacaktır."

GÜNDEM Haberleri

Adanalı fırın Guinness rekorunu Türkiye’ye taşıdı
Belük Apartmanı davasında 8 sanığın yargılanması sürüyor
Adana’da üreticilere 12 bin litre elma sirkesi desteği
Sarıçam’da vatandaşlar sağlıklı yaşam yürüyüşünde buluştu
Adana Büyükşehir Belediyesi’nden Engelliler Haftası’nda farkındalık programı