Ruh Sağlığı Hastanesi'nde yaşanan vahşet sonrasında 7 personel açığa alındı!

Adana Valiliği'nden açıklama

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde yaşanan vahşetle sonrasında Adana Valiliği'nden konuyla ilgili açıklama yapıldı. Valilik, bir kadın hastanın bir başka kadın hastanın gözlerini oyması ve sonrasında yaşanan vahşetle ilgili toplam 7 personelin soruşturmanın selameti açısından açığa alındığını duyurdu. 

Valilikten yapılan açıklama:

İlimiz Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde meydana gelen ve bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan “VAHŞET.. Bir Hasta Diğerinin Gözlerini Oydu ve...” başlıklı haber ile ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Konu ile ilgili olarak olayın gerçekleştiği andan hemen sonra Valiliğimizce soruşturma başlatılmış olup, görevli 1 başhekim yardımcısı, 1 sağlık bakım hizmetlerinden sorumlu müdür, 1 destek ve kalite hizmetleri müdürü (güvenlik iş ve işlemlerinden sorumlu), 1 uzman doktor ve 3 hemşirenin soruşturmasının selameti açısından görevlerinden uzaklaştırılmasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da trafikte yol verme tartışması kavgaya dönüştü: Ambulans şoförü hakkında inceleme başlatıldı
Seyhan’da hafta sonu asfalt mesaisi: Kuyumcular Mahallesi’nde çalışmalar sürüyor
Vali Mustafa Yavuz esnafla buluştu: “Hemşehrilerimizin sesine kulak veriyoruz”
Yüreğir’de 30 Ağustos coşkusu: Çocuklar satranç turnuvasında buluştu
CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin: “Aleviler ve Nusayriler yalnız değildir”