Şafak vakti torbacılara baskın: 30 gözaltı kararı

Adana’da uyuşturucu satıcılarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 30 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı uyuşturucu satıcılarına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 30 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Ekipleri şafak vakti operasyon düzenlendi.

Özel hareket polislerinin de desteği ile çok sayıda adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı. Söz konusu şahısların evleri dedektör köpekler tarafından arandı. Operasyonda yakalanan zanlılar adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

GÜNDEM Haberleri

Kozan’da anız yangınları mahalleyi dumana boğdu: Tarım alanları zarar gördü
Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan: “30 Ağustos, bağımsızlığımızın ve milli irademizin en güçlü mühürlerinden biridir”
Kozan’da yaz kurslarına yoğun ilgi: Yaklaşık 2 bin öğrenci spor ve sanatla buluştu
Adana’da yaşlı kadının emekli maaşı iddiası: “Oğlumu evlatlıktan reddettim”
Adana’da trafikte yol verme tartışması kavgaya dönüştü: Ambulans şoförü hakkında inceleme başlatıldı