Sakıp Sabancı'ya vefasızlık

Sakıp Sabancı Parkı'nın tabelası yenilenmeyi bekliyor

Adana'nın Çukurova ilçesi Yüzüncüyıl Mahallesi'nde bulunan Sakıp Sabancı Parkı'nın (Doğal Park - 2) girişinde bulunan tabelanın bakımsızlığına, mahallede yaşayan ve park ziyaretçisi vatandaşlar tarafından tepki gösterdi.

Sabancı Ailesi'nin merhum üyesi Sakıp Sabancı'nın isminin verildiği parkın girişinde bulunan tabelanın, acilen restore edilmesi vatandaşlar tarafından talep ediliyor.

Mahallede yaşayan ve tabelanın gerekli yenileme çalışmalarının yapılmasını talep eden bir vatandaş, "Sabancı Ailesi'ni bize sevdiren, Sakıp Bey'in zamanında kentimize yaptıkları yatırımları unutmuş değiliz. Bu parka Sakıp Bey'in isminin verilmesi ne kadar güzelse, tabelanın gerekli yenilenme çalışmalarının yapılmaması da bir o kadar üzücü bir durum. Yetkililer umarım sesimizi duyar." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM Haberleri

Pozantı’nın gençleri Başkent’te bilim ve tarihle buluştu
Yağmur sonrası su basan evlerde mahsur kalanlar kurtarıldı
Depremde hasar gören Balcalı Hastanesi daha güçlü ve modern yapısıyla hizmete hazırlanıyor
Sağanak yağmurda kaldırım kayboldu, vatandaş hastane duvarından yürüdü
Sağanak yağmurda servis aracı suya gömüldü, yolcular merdivenle kurtarıldı