Sanatın merkezi Gündoğdu oldu

Adana’da eğitimin bir numarası Gündoğdu Koleji, kentin kültürel kimliğine de büyük katkı sağlıyor. Dr. Gökhan Gündoğdu Müzesi, sanatçılar Muhammed Yıldırır ve Dilan Dereli’yi bir araya getirdi.

Dr. Gökhan Gündoğdu Müzesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Virtüözitesi ve güçlü sahne anlatımıyla Muhammed Yıldırır’ın zarif müzikalitesi ve duyarlı yorumu Dilan Dereli’nin sihirli dokunuşlarıyla etkileyici bir uyum yakaladı. Tutku, teknik ustalık ve özgür ritimlerin aynı sahnede buluştuğu bu özel konserde, izleyiciler unutulmaz bir müzik yolculuğuna eşlik etti.

DR. GÜNDOĞDU: SANAT BİRLEŞTİRİCİ GÜÇTÜR

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, sanatın toplumları birleştirici gücüne dikkat çekerek bu tür faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirtti.  Dr. Gökhan Gündoğdu, “Sanatsal etkinlikler, bir şehrin sadece kültürel değil sosyal ve ekonomik yapısına da önemli katkılar sağlar. Adana gibi köklü geçmişe sahip şehirlerde bu katkı çok daha belirgin hale gelir” diye konuştu.

SANAT SEVERLER TEŞEKKÜR ETTİLER

Sanat severler Gündoğdu’nun Adana’da sanatın gelişimine katkı sunan önemli merkezlerden biri haline geldiğini vurgulayıp teşekkür ettiler.

GÜNDEM Haberleri

Çukurova Üniversitesinde 2026-2027 akademik yılı kayıtları başladı
Yumurtalık’ta boğulan 16 yaşındaki Keremcan Kozan’da toprağa verildi
Ceyhan’da şarampole yuvarlanan otomobil dereye düştü: Sürücü yüzerek kurtuldu
Aziz İhsan Aktaş davasında karar günü: 200 sanık hakim karşısında
Adana sıcağına buzlu çözüm: Döner ustası kalıp buzla çalışıyor