Sarıçam Belediyesi Zabıta ekiplerinden sahte içki denetimi

Metil alkol ölümleri üzerine harekete geçen Sarıçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede içki satışı yapan büfe ve işyerlerinde denetimlerde bulundu.

Belediye Zabıta Ekipleri ilçede alkollü İçki satışı yapan yerlere yaptığı denetimlerde, işletme sahiplerine sahte içki satışı konusunda uyarılarda bulundu. Rutin kontrollerin dışında denetimlerin bundan böylede sıklaştırılacağını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, son günlerde yaşanan olaylarda kaçak içki içerisinde bulunan metil alkolden dolayı yaşamlarını kaybedenler nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

Başkan Uludağ, “ Bu olaylar üzerine Zabıta ekiplerimiz denetimlerini artırdı. İçki satışı yapılan yerlerde bu konuda ilgililere bilgiler veriliyor.  Vatandaşımızın sağlığı bizim için önemli ve bu denetimler aralıksız sürecek. İşyeri sahipleri de denetimlerden memnun ve ekiplerimize teşekkür ediyorlar. “ dedi. 

GÜNDEM Haberleri

Pozantı’nın gençleri Başkent’te bilim ve tarihle buluştu
Yağmur sonrası su basan evlerde mahsur kalanlar kurtarıldı
Depremde hasar gören Balcalı Hastanesi daha güçlü ve modern yapısıyla hizmete hazırlanıyor
Sağanak yağmurda kaldırım kayboldu, vatandaş hastane duvarından yürüdü
Sağanak yağmurda servis aracı suya gömüldü, yolcular merdivenle kurtarıldı