"Sarıçam İçin Geri Sayım Başladı"

Ozan Gülaçtı: "AK Parti, Hizmetin ve Eserlerin Adıdır"

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Sarıçam'da yapılacak gençlik merkeziyle ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Gülaçtı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Gençlerimizin geleceğine yönelik yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor! Sarıçam ilçemizde inşasına başlanan Sarıçam Gençlik Merkezi, gençlerimizi sosyal, kültürel ve sportif alanlarda geliştirecek. Bu merkez sayesinde gençlerimiz bilgiye, sanata ve spora daha kolay erişim imkanı bulacak.

Bu projede: Spor salonları,  Sanat atölyeleri ve kültürel etkinlik alanları,  Eğitim ve seminer odaları,  Sosyal alanlar ve gençlik merkezi bürosu gibi önemli donatılar yer alacaktır.

Bu projeyi onaylayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı arz ediyor; projeye olan desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Ömer Çelik’e ve Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz."

SİYASET Haberleri

TBB seçimlerinde Vahap Seçer başkan seçildi
Bilici’den Kozan-Kadirli-Ceyhan yolu tepkisi: “Can pazarı haline geldi”
Milletvekili Doğru’dan üreticiye destek ziyareti
Vali Yavuz Yumurtalık’taki balık hasadına katıldı
Vali Yavuz’dan Adana için ortak akıl vurgusu