Sarıçam’da Yusuf Özer rüzgarı

Adana'da Sarıçam ve Sarıçam'da yaşayanların lehine yaptığı açıklamalar ve çalışmalarla tanınan Av. Yusuf Özer, İYİ Parti Sarıçam A. Adaylığı çalışmalarına hızlı bir start verdi

Adana hukuk ve siyaset dünyasının saygın isimlerinden Av. Yusuf Özer, İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Aday Adaylığı kapsamında çalışmalara başladı.

ÇÖPLÜĞÜN KALDIRILMASI İÇİN VERDİĞİ MÜCADELE İLE TANINIYOR

Geçmişte Sarıçam üzerinde yaptığı çalışmalarla bilinen Av. Yusuf Özer'i Adana kamuoyu özellikle Sarıçam'dan çöplüğün kaldırılması için verdiği hukuki mücadele ve Sarıçam'da yaşayanlara verdiği destek ile tanınıyor.

20 YILDIR SARIÇAM'DA İKAMET EDİYOR

Birçok Adanalı siyasetçinin ikamet için Sarıçam'ı tercih etmediği dönemlerde, yaklaşık 20 yıldan bu yana Sarıçam'da kendi yaptırdığı evde yaşamayı tercih etmesi, Özer'in Sarıçam'da yaşayanların sohbetlerine konu olmasında vurgulanan özelliği olarak konuşuluyor.

"MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR"

İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Aday Adaylığı kapsamında tempoyu her geçen gün artıran Özer, son açıklamasında "Sarıçam’ın her bir köşesini hizmet noktası haline getirmek için, modern şehircilik anlayışını üzerine kurduğumuz projelerle Sarıçam’a hak ettiği hizmeti kazandırmak için geliyoruz." ifadelerini kullandı.

SİYASET Haberleri

Yüreğir Belediyesi; ''Gördük ki bazı haberler, gerçeklerden ziyade fantastik kurgu türüne daha yakın durmaktadır''
Özgür Özel’in parti meclisi listesinde Adana’dan sadece Burhanettin Bulut yer aldı.
Ali Demirçalı yapay zekanın gündeminde. Yapay zeka özür diledi
Nacar: Şehitlerimizin emanetlerinin yanındayız
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ''Şehit öğretmenlerimizi unutmadık unutmayacağız"