Sarıeroğlu'nun yoğun Adana mesaisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Sayın Jülide Sarıeroğlu, Vali Süleyman Elban’a da nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu kentimizde hareketli bir gün geçirdi.

Sarıeroğlu, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Meryem Tuncel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, ülkemizin en önemli eğitim kurumlarından olan Çukurova Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olmasını diledi. 

Türkiye genelinde yoğunlukla ithal edilen ve bölgemizde potansiyeli bulunan kimyasalların üretilmesi için gerekli Ar-Ge ve altyapı çalışmalarının yapılacağı Çukurova Kimya Vadisi projesini hızlandırma konusu ele alındı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Sayın Jülide Sarıeroğlu, Vali Süleyman Elban’a da nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Adana’nın genel durumunun değerlendirildiği ziyarette Vali Elban, kentin daha da geliştirilmesi ve bulunduğu noktadan çok daha iyi bir konuma ulaştırılması amacıyla çalışmaları aralıksız yürüteceklerini belirtti.

Jülide Sarıeroğlu ardından AK Parti il binasına geçti, program çerçevesinde Çukurova ve Sarıçam ilçe teşkilatlarına uğradı vatandaşlarla sohbet etti, onların sorunlarını dinledi. 

SİYASET Haberleri

Aziz İhsan Aktaş davasında ne oldu? Başkanlar serbest kalacak mı? İşte düm detaylar...
Zeydan Karalar duruşmasında talepler reddedildi! Yargılama süreci yeni aşamaya geçti!
Avukat Hüseyin Ersöz’den, tutuksuz sanık Aziz İhsan Aktaş’ın duruşmaya korumalarla gelmesine tepki geldi!
AK Parti Seyhan ve Ceyhan ilçe yönetimleri belli oldu; Aynı isim iki listede yer aldı
Dağlı: "İstişare kültürümüz, birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür"