Şehitliklerde bayram arifesi yoğunluğu

Kurban Bayramı arifesinde Adana’daki şehitlikleri ziyaret eden aileler, kabir başlarında Kur’an-ı Kerim okuyup dualar etti.

Adana’da Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlar, Asri Mezarlığı’ndaki Garnizon Şehitliği ile Buruk Mezarlığı’nda bulunan Polis Şehitliği’ne akın etti. Şehit yakınları, ellerinde çiçeklerle kabirleri ziyaret ederek dua etti.

Ziyaret sırasında bazı aileler gözyaşlarına hakim olamazken, şehit mezarlarının Türk bayrakları ve karanfillerle süslendiği görüldü.

2019 yılında Hakkari’de şehit olan Jandarma Astsubay Ercan Sanca’nın babası Muharrem Sanca da oğlunun mezarını ziyaret etti. Acılı baba, “Bir yandan şehit anne babası olduğumuz için seviniyoruz ama bir yandan da üzüntü bitmiyor. Evlat acısı çok zormuş” dedi.

Bayram arifesinde şehitliklerde duygu dolu anlar yaşanırken, vatandaşlar tüm şehitler için dualar etti.

GÜNDEM Haberleri

Çukurova Belediyesi’nden çocuklara satranç eğitimi
Kozan’da 15 Temmuz şehidi Aytekin Kuru kabri başında anıldı
Adana’da sporcu sağlığı için iş birliği görüşmesi
Kozan’da kaydı olmayan üreticilere zirai ilaç uyarısı
Mahkemeden Oya Tekin, Celal Tekin ve Özcan Zenger için tutukluluğa devam kararı