Seyhan Baraj Gölü’nde yelken heyecanı tamamlandı

Türkiye Yelken Federasyonu faaliyet programında yer alan yarışlarda genç sporcular, Seyhan Baraj Gölü’nde dereceye girebilmek için mücadele etti.

Türkiye Yelken Federasyonunun faaliyet programında yer alan organizasyonda son gün yarışları, Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübünün ev sahipliğinde Seyhan Baraj Gölü'nde gerçekleştirildi.

Güneşli hava ve elverişli rüzgar eşliğinde düzenlenen yarışlarda 13, 15 ve 17 yaş altı kategorilerinde 19 sporcu dereceye girebilmek için mücadele etti.

Müsabakalar sonucunda 13 yaş kategorisinde Deniz Bolatlı birinci, Selim Hüseyin Atınç ikinci, Defne Kızılırmak üçüncü oldu.

15 yaş kategorisinde Hamza Toprak Konuşkan birinciliği, Rıfat Deniz Oğuz ikinciliği, Çınar Kızılırmak üçüncülüğü elde etti.

17 yaş kategorisinde ise Kuzey Dündar birinciliğe, Kaan Alp İnan ikinciliğe, Emir Efe Yıldırım üçüncülüğe ulaştı.

SPOR Haberleri

5. Yunusoğlu Futbol Turnuvası’nda final heyecanı
Adana Büyükşehir Yaz Spor Okulları’nda 30 bin çocuk sporla buluştu
Nesine 2. Lig’de Adana temsilcilerinin ilk hafta fikstürü belli oldu
Adana’nın minik okçuları Türkiye şampiyonu oldu
Adanalı milli atlet Emre Ergün’ün hedefi 2028 Los Angeles Olimpiyatları