Seyhan Belediyesi'nde oturma eylemi

Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü çalışanı Celal Karadoğan ve Ramazan isimli arkadaşı tarafından 3 gün sürecek oturma eylemi başlatıldı.

Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü çalışanı Celal Karadoğan ve Ramazan isimli arkadaşı tarafından 3 gün sürecek oturma eylemi başlatıldı.

2017 yılında Seyhan Belediyesi tarafından tahsis edilen arazide kurulan kulüp için, kendi temin ettikleri kaynaklarıyla kulüp merkezinin yüzde 50'sini tamamladıklarını belirten Karadoğan, önlerine başka problemler çıkartıldığını, Adana'daki tüm bürokratlarla barışçıl bir dille görüştüklerini belirtti.

Karadoğan, Seyhan Belediyesi bahçesinde 3 gün sürecek oturma eylemi sonunda somut adımlar atılmazsa, süresiz ve dönüşümsüz açlık grevine gideceklerini dile getirdi.

GÜNDEM Haberleri

KKTC heyeti AOSB’de sanayi ve dijital altyapıyı inceledi
Adana Büyükşehir personelinden kan ve kök hücre bağışı
Adana'da 15 Temmuz şehitleri unutulmadı
Saimbeyli'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı
Kozan’da rüzgarla devrilen şehit bayrağı yeniden dikildi