Seyhan Huzurevi sakinleri, müzik ve spor dolu bir gün geçirdi

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Arçelik Adana Bölge Müdürlüğü ve İsmail Sefa Özler Lisesi iş birliğiyle Seyhan Huzurevi sakinleri için müzik dinletisi ve bocce etkinliği düzenlendi.

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Arçelik Adana Bölge Müdürlüğü ve İsmail Sefa Özler Lisesi iş birliğiyle Seyhan Huzurevi sakinlerine keyifli bir gün yaşattı.

Etkinlik kapsamında huzurevi sakinleri için önce müzik dinletisi düzenlendi, ardından Seyhan Huzurevi ile Silifke Huzurevi arasında dostluk çerçevesinde bocce maçı yapıldı.Programa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa'da katıldı. Katılımcılar müzik eşliğinde eğlenceli vakit geçirirken, bocce müsabakasında heyecanlı anlar yaşandı.

Karşılaşmayı Seyhan Huzurevi takımı 12-1’lik skorla kazandı. Etkinlik sonunda huzurevi sakinleri müzik ve sporla dolu bir günü geride bırakarak mutluluklarını paylaştı.

GÜNDEM Haberleri

Adana-Karataş ulaşım koridorunu güçlendirecek projede temel atıldı
Vali Yavuz Çukurova’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Pozantı’da ormanlık alanda mahsur kalan vatandaş kurtarıldı
Mağazadan takıları çalan hırsızdan pes dedirten savunma: "Bana borçları vardı"
Genç Birlik Adana’dan AMATEM’de moral etkinliği