Seyhan temizlenecek mi? Yeni ihale sorunları çözecek mi?

İlçe belediyelerinden beklenen hizmetlerin en başında gelen temizlikle ilgili Adana'da en çok eleştiriyi alan Seyhan Belediyesi bugün temizlik ihalesini yaptı. Şimdi ne olacak?

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in göreve geldiği günden bu yana aldığı en büyük eleştiri temizlik hizmetlerinin yetersiz kaldığına ilişkin oldu.

Oya Tekin başkanlığındaki Seyhan Belediyesi'nin temizlik hizmetlerinde yetersiz kaldığı eleştirileri sosyal medyada ve basın üzerinden uzun süredir vurgulanıyordu. Sadece Güney Adana'da değil, Seyhan'ın en lüks semtleri olan Ziyapaşa, Gazipaşa, Gürselpaşa ve Pınar gibi mahallelerden gelen eleştiriler Başkan Tekin'e yöneltiliyordu.

TEMİZLİK İHALESİ BUGÜN YAPILDI

Seyhan Belediyesi'nde temizlik ihalesi bugün yapıldı. Bugün gerçekleşen ihaleye kaç firmanın ne kadar teklif verdiği, ihaleyi hangi firmanın üstlendiği şuana kadar öğrenilemezken, Seyhan Belediyesi'nin ihale detaylarını kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

GÜNDEM Haberleri

İl Sağlık Müdürü Halil Nacar Final Okulları’nda öğrencilerle buluştu
Sarıçam’da “Hayırlı Günler Komşum” ve “Derdin Derdimizdir Sohbetleri” hız kesmeden sürüyor
Seyhan Belediyesi tüketici sağlığına kastedenlere göz açtırmıyor; hijyen kurallarına uymayan iş yeri mühürlendi
Madenciler Günü’nde Adana’da geniş katılımlı buluşma
HSK üyelerinden Adana Barosu’na önemli ziyaret