Seyhan Zabıta ekipleri kaldırım işgali denetimi yaptı

Adana'da Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kaldırım işgali denetimi yaptı.

Adana'da Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kanunlara uygun faaliyetlerini sürdüren esnafın hakkını korumak, vatandaşın huzurlu ve daha rahat bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmesi adına kaldırım işgali denetimi yaptı. 

Sabah saatlerinde denetime başlayan ekipler, yaya hareketliliğinin yoğun olduğu ve şikayetlerin arttığı Mirzaçelebi Mahallesi ve çevresinde çalışmalarını sürdürdü. Kaldırım işgalleri ve ruhsat kontrollerinin yapıldığı denetimlerde tespit edilen olumsuzluklar ortadan kaldırıldı. Zabıta ekipleri daha sonra kurallara uymaları konusunda esnafı uyardı.
Vatandaşların sağlığını ve güvenliğini korumak adına denetimlerin aralıksız bir şekilde devam edeceği, yoğun şikayetlerin geldiği Mirzaçelebi Mahallesi ve çevresinde sıkı bir denetim gerçekleştirileceği bildirildi.

GÜNDEM Haberleri

Gözaltına alınan Rasim Ozan Kütahyalı Adana’ya getirildi
Mahkeme ara kararını açıkladı.Oya Tekin tahliye edilmedi
Kütahyalı'nın da gözaltına alındığı bahis operasyonunda döviz bürosu ve kuyumcuya kayyum atandı
Başkan Kıvanç: "Fabrikada kazandığımızı yolda kaybetmeyelim"
Sağlıkta sahte imza iddiasını Genç Sağlık Sendikası yargıya taşıdı