Seyhan’da aynı eve 10 gün arayla ikinci silahlı saldırı

Adana’nın Seyhan ilçesinde motosikletle gelen 2 şüpheli, bir eve tabancayla ateş açtı. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıda evde hasar oluşurken, aynı adresin 10 gün önce de hedef alındığı öne sürüldü.

Olay, saat 03.30 sıralarında Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi 38110 Sokak’ta meydana geldi. Yüzlerini kaskla gizleyen kimliği belirsiz 2 kişi, motosikletle sokağa geldi.

Şüphelilerden biri motosikletten indikten sonra husumetli olduğu öne sürülen kişinin evine tabancayla art arda ateş etti. Saldırgan daha sonra arkadaşının kullandığı motosiklete binerek olay yerinden uzaklaştı.

Evde hasar oluştu

Silahlı saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, eve isabet eden mermiler nedeniyle hasar meydana geldi.

Aynı eve yaklaşık 10 gün önce de silahlı saldırı düzenlendiği iddia edildi.

Saldırı kamerada

Saldırı anları çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, kaçan 2 şüphelinin kimliklerini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

GÜNDEM Haberleri

Kozan’da fırtına ev ve ahırın çatısını uçurdu
Adana’da 29 Ekim’de toplu taşıma ücretsiz olacak
Zeydan Karalar, Seyhan Ziraat Odası yönetimiyle buluştu
Kozan’da tekel bayisine silahlı saldırı
Adana’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çelenk töreniyle başladı