Seyhan’da gençlere kariyer desteği

Seyhan Belediyesi, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için düzenlediği atölyeyle özfarkındalık ve kariyer planlamasına katkı sundu.

Seyhan Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesindeki bilgievlerinde, üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik “Özfarkındalık ve Kariyer Yolculuğu Atölyesi” düzenlendi. Psikolog Melisa Gülter’in gerçekleştirdiği etkinlikte öğrencilerle birebir çalışmalar yapıldı.

Atölyede öğrencilerin kendilerini tanımaları, güçlü yönlerini keşfetmeleri ve gelişime açık alanlarını fark etmeleri hedeflenirken, düşünce ve duygularını daha bilinçli değerlendirebilmelerine yönelik içerikler paylaşıldı.

Yetkililer, bu tür etkinliklerle gençlerin eğitim yolculuğunda desteklenmeye devam edeceğini belirtirken, atölyenin verimli geçtiği ifade edildi.

GÜNDEM Haberleri

Adana Emniyeti’nden LÖSEV’li çocuklara özel trafik eğitimi
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı: “İki yılda 1 milyar 350 milyon TL borç ödedik”
Adana’da kene tehlikesine karşı geniş çaplı önlem
Karaisalı’da eğitim zirvesi: Müdür Aras sahaya indi
Mustafa Nuri Çomu, “Sürdürülebilirlik Liderleri 50” listesinde!