Seyhan’da husumetlilerine sopalarla saldırdılar: 4 şüpheli tutuklandı

Adana’nın Seyhan ilçesinde borç-alacak meselesi nedeniyle husumetli oldukları öne sürülen 2 kişiyi darbedip otomobillerine sopalarla zarar veren 4 şüpheli tutuklandı. Saldırı anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, önceki gün Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi. Erkan İ. ile Ahmet A., otomobille seyir halindeyken aralarında borç-alacak meselesi nedeniyle husumet bulunduğu iddia edilen Seydi B., Osman B., İbrahim A. ve Cemil P. ile karşılaştı.

Otomobile sopalarla saldırdılar

İddiaya göre 4 şüpheli, çevresini sardıkları otomobile sopalarla vurarak kaportasına zarar verdi. Şüphelilerin Erkan İ. ile Ahmet A.’yı da darbettiği belirtildi.

Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sona eren olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

4 şüpheli tutuklandı

Erkan İ. ile Ahmet A.’nın şikâyeti üzerine Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Gözaltına alınan Seydi B., Osman B., İbrahim A. ve Cemil P., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM Haberleri

ADASO Başkanı Zeki Kıvanç: “Sanayicinin rekabet gücünü artıracak adımlar kararlılıkla hayata geçirilmeli”
Karaisalı’da orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Demokrat Avukatlar Grubu, Adana Barosu Başkan Adayı Battal Özer’i 10 Eylül’de tanıtacak
Feke’de iki ayrı noktada orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok: “Yumurtalık Belediyesi’nin gelecek on yıllarını inşa ediyoruz”