Seyhan’da eğitim yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. Necdet Kahraman Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapımı tamamlanan çok amaçlı konferans salonunun açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi. Açılışın ardından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı ise duygu dolu anlara sahne oldu.
Protokol Yoğun Katılım Gösterdi
Programa Kaymakam Ekrem İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı İbrahim Gökçedağ, Adana Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Veyis Şahin, İstanbul Lider Koleji İcra Kurulu Başkanı Filiz Kepme ve Şube Müdürü Orhan Bergin katıldı. Açılışı yapılan çok amaçlı konferans salonunun, okulun sosyal ve kültürel faaliyetlerine önemli katkı sunması bekleniyor.
Çanakkale Ruhu Yeniden Hissedildi
Açılışın ardından gerçekleştirilen anma programında öğrencilerin hazırladığı etkinlikler büyük beğeni topladı. Program boyunca Çanakkale ruhu bir kez daha hissedilirken, aziz şehitlerin fedakârlıkları ve kahramanlıkları saygı ve rahmetle anıldı.
Emeği Geçenlere Teşekkür
Konferans salonunun yapım sürecine katkı sağlayan İstanbul Lider Koleji İcra Kurulu Başkanı Filiz Kepme başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür edildi. Programda birlik, beraberlik ve vatan sevgisinin önemi bir kez daha vurgulandı.
Gerçekleştirilen açılış ve anma programının, öğrencilerin hem akademik hem de sosyal gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.