Seyhan’daki kafe cinayetinde sanık için müebbet istendi

Adana’nın Seyhan ilçesinde bir gencin hayatını kaybettiği kafe cinayeti davasında savcı, sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Suriye uyruklu Mahmoud Rahmani’nin (20) ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan E.E. (23) hakim karşısına çıktı. Duruşmaya müştekiler, tanıklar ve taraf avukatları da katıldı.

Savcı, esasa ilişkin mütalaasında sanığın, Sümer Mahallesi’ndeki bir kafede çıkan tartışma sırasında Rahmani’yi 5 bıçak darbesiyle öldürdüğünü belirterek, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

Savunmasında suçlamaları kabul etmeyen E.E., olayın tartışma sonucu geliştiğini ve öldürme kastı bulunmadığını öne sürdü. Sanık, ayrıntılı savunma için süre talep ederek tahliyesini istedi.

Maktulün ailesi ise sanıktan şikayetçi olduklarını ifade etti. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verirken, savunma için süre vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

GÜNDEM Haberleri

TÜİK verileriyle Adana gerçeği: İlk 10’da yer almadı
Seyhan’da uyuşturucu satarken yakalanan sanığa 12 yıl 6 ay hapis
Adana’da kurbanlık fiyatlarıyla ilgili uyarı
Kozanlı öğrenci Türkiye birincisi oldu
Adanalı sporcu Eren Tuştaş milli takıma seçildi