Sezer: "Adım adım Türkiye Yüzyılı’na yürüyoruz"

"Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası için ilkeli yürüyüşümüzü sürdürmeye devam edeceğiz"

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılı etkinlikleri çerçevesinde Adım Adım Türkiye Yüzyılı'na başlığıyla gerçekleştirdikleri etkinlikte, "Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası için ilkeli yürüyüşümüzü sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi ve Kadınlar Komisyonu iş birliği ile düzenlenen 29 Ekim özel yürüyüşü Adana Merkez Park'ta gerçekleştirildi. Yürüyüşe Eğitim-Bir-Sen Adana Şube yönetimi ve üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı Mehmet Benli, ilçe temsilcileri, kadınlar komisyonu yönetimi ve üyeleri aileleri ile katıldı.

Cumhuriyetin ilanının 100. yılı münasebeti ile düzenlenen yürüyüşte bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşümüzün kesintisiz 2260. günü çok önemli bir günün de yıl dönümü. Ülkemizin kuruluşunun yüzüncü yılında Türkiye Yüzyılı'na girdiğimiz şu anda hem bir farkındalık oluşturmak hem de kuruluş değerlerimize sahip çıktığımızı bir kez daha ifade etmek amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Sezer, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kökü mazide olan dalları atiye uzanan köklü geçmişimizin en büyük hayali büyük Türkiye idealidir. Bugün gelinen noktada bu, bizler için bir hayal olmaktan öte varılması gereken bir menzildir. Bu menzile ulaşabilmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası için ilkeli yürüyüşümüzü sürdürmeye devam edeceğiz."

GÜNDEM Haberleri

Pozantı’nın gençleri Başkent’te bilim ve tarihle buluştu
Yağmur sonrası su basan evlerde mahsur kalanlar kurtarıldı
Depremde hasar gören Balcalı Hastanesi daha güçlü ve modern yapısıyla hizmete hazırlanıyor
Sağanak yağmurda kaldırım kayboldu, vatandaş hastane duvarından yürüdü
Sağanak yağmurda servis aracı suya gömüldü, yolcular merdivenle kurtarıldı