Sıcaklar arttı, Adana'da çocuklar kanallarda yüzmeye başladı...

Adana'nın Kozan ilçesinde yaz aylarının sıcağına dayanamayan çocuklar serinlemek için mahallerinden geçen kanallarda yüzerek vakit geçiriyor.

Adana'nın Kozan ilçesinde yaz aylarının sıcağına dayanamayan çocuklar serinlemek için mahallerinden geçen kanallarda yüzerek vakit geçiriyor.

Güneri Mahallesi Kozan Organize Sanayi Bölgesi yolu üzerinden geçen kanallarda tehlikeye aldırış etmeyen çocuklar sıcak havada kanalın serin sularında yüzerek serinlemeye çalışıyorlar. Kalabalık bir çocuk gurubu hafta sonu tatilini de fırsat bilerek bir araya gelip sulama kanalında yüzüp serinledi. Gazetecilere açıklamada bulunan çocuklar, "Ne yapalım havalar çok sıcak, paramız yok, biz de burada bedava serinliyoruz. Yetkililerden ilçemize bizler için ücretsiz bir havuz istiyoruz" dedi.

Adana kent merkezinde bulunan sulama kanallarında da sıcaklıklarda görülen artışlarla birlikte boğulma vakaları yaşanmaya başladı. Can kaybı yaşayan aileler, vakit kaybetmeden sulama kanallarında caydırıcı tedbirlerin alınmasını bekliyor.

YAŞAM Haberleri

Adana'da tatil planı yapanlara Meteoroloji'den kötü haber!
100 bin TL promosyon anlaşması imzalandı
Adana’da elektrik kesintisi şoku: 16 Mart'ta hangi ilçeler etkilenecek?
Kozan’da Ramazan Şenliği coşkusu yaşanacak
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftarda buluştu