Şimşeklerden özel istek

Şimşekler, Adana Demirspor-Çorum FK maçı öncesi Kuzey Kale Arkası tribününde tek renk siyah kıyafetlerle buluşma çağrısı yaptı; taraftarlar yarın saat 19.40’ta stadyum otoparkında bir araya gelecek.

Adana Demirspor taraftar grubu Şimşekler, Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında 16 Ağustos Cumartesi günü Çorum FK ile oynanacak maç öncesi özel bir çağrı yaptı. Taraftarlar, Kuzey Kale Arkası tribününde tek renk siyah kıyafetlerle bir araya gelecek.

Yeni Adana Stadyumu’nda saat 21.30’da başlayacak maç öncesinde düzenlenecek etkinlik kapsamında, taraftarlar yarın saat 19.40’ta stadyum otopark girişinde buluşacak. Şimşekler Grubu, açıklamasında “Sezonun ilk maçında tek yürek olarak tamamen siyah bir görüntüyle takımımızı destekleyelim” ifadelerini kullandı.

Coşkulu bir karşılama organizasyonu da planlayan Şimşekler Grubu, bayrak ve meşalelerle sahaya çıkacak futbolculara moral vermeyi planlıyor.

SPOR Haberleri

Adana 01 FK’da İnegöl maçı öncesi büyük prim: Galibiyete 1 milyon TL!
Adanaspor camiası yasta: Tahsin Filinta hayatını kaybetti
Adana Demirspor maddi kriz nedeniyle Iğdır FK maçına çıkamayabilir
Adanalı eski milli futbolcu Faruk Karadoğan hayatını kaybetti
Adana Demirspor Tribününde Tek Başına Oturan Çocuk Türkiye Gündeminde