Şişeyi iple bağlayıp yaktılar, sonrası facia!

Genç dansçı şimdi içler acısı halde

İngiltere'nin geç yıldızılarından AJ Pritchard, dansçı kız arkadaşıyla sosyal medyadan gördükleri bir deney yapmak istedi.

İçki şişesine ip bağlayıp ateşe veren çift, şişenin ikiye bölünmesini beklerken, şişe alev alıp patladı. Alevleri genç kadının üzerine sıçradı ve olanlar oldu.

AJ, ilk mudahele ile ateşi söndürdükten sonra, sağlık ekiplerini aradı.

AJ, ilk mudahele ile ateşi söndürdükten sonra, sağlık ekiplerini aradı. Görevliler ambulansın gelmesinin uzun süreceğini söylemesi üzerine AJ, kardeşi ile beraber Abbie'yi hastaneye kaldırdı. Yüzü ve vücudunun farklı yerlerinde üçüncü derece yanık oluşan Abbie, yoğun bakımda tedavi altına alındı.
 

Kız arkadaşının yaşadığı talihsiz olay karşısında büyük bir üzüntü yaşayan AJ, sevgilisinin yemeği yedirme, elbiselerini değiştirme gibi bakımlarını üstlendi.

Çift, Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçilerine vazo yapılmak üzere bir şarap şişesinin ateş ve iple nasıl ikiye ayrıldığını göstermek için video çektiklerini söyledi.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Abbie, daha sonra Chelsea'de başka bir hastanenin yanık ünitesinde tedavi altına aldı.

1/10