Son Dakika: Saadettin Aslan bağımsız adaylığını açıklayacak

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, önümüzdeki günlerde bağımsız adaylığını kamuoyu ile paylaşacak.

MHP'li Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, partisinden istifa ederek önümüzdeki günlerde Karaisalı Bağımsız Belediye Başkanlığını kamuoyu ile paylaşacak.

"KARAİSALI'NIN GELECEĞİNE KARAİSALILILAR KARAR VERECEK"

Kemal Soner'e açıklamada bulunan Saadettin Aslan, "Benim ömrümde mensubu olduğum tek parti MHP oldu. Benim çizgim dün olduğu gibi bugün ve yarın da Cumhur İttifakı ve MHP'dir. Seçimlere bağımsız olarak girip mazbatamı yeniden aldığım takdirde yeniden evime, MHP'ye döneceğim." dedi.

Seçim sloganı olarak "Karaisalı'nın Geleceğine Karaisalılar Karar Verecek" vurgusunu kullanacak Aslan, 2 dönem belediye başkanlığını yaptığı Karaisalı'da, 3 dönemine ilişkin "Ustalık Dönemi" ile tecrübesiyle seçmenin dikkatini çekmek istiyor.

Aslan, bağımsız adaylık çalışmalarına önümüzdeki günlerde akşam sosyal medya ve sesli aramalarla başlayacak.

GÜNDEM Haberleri

Saimbeyli’nin kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenlerle kutlandı
Adana’da 2. Bağımsız Aile Festivali’ne yoğun ilgi
Adana’dan Mersin’e ulaşımı rahatlatacak Çeşmeli–Kızkalesi Otoyolu açılıyor
Sarıçam’da arılı kovanlarda sağlık denetimi
Şiddetli rüzgar çatıyı söktü; Ev harabeye döndü