'Son Söz' TVA'da söylenecek

Kucuksaat.com Kurucusu Taner Talaş, pazartesi günü TVA'da Son Söz programının konuğu olacak

Adana'nın uydu üzerinden yayın yapan kanalı TVA, yeni yayın dönemine yepyeni programlar ve kamuoyu tarafından ilgi çeken isimlerle giriyor.

Murat Yıldırım Genel Yayın Yönetmenliğinde 30 Eylül 2019'da yeni yayın dönemine giren TVA'da, Pazartesi akşamları saat 20:00'de Umut Yüzer sunumuyla ekranlara gelecek Son Söz programı önemli konu ve konuklarla gündem yaratacak.

Programın ilk konukları Kucuksaat.com Kurucusu gazeteci Taner Talaş, siyasetçi Bekir Sıtkı Özer ve araştırmacı yazar Alper Tansel olacak.

Son günlerde Adana'da yaşanılan patlamalar, Suriyeliler konusu, Şehir Hastanesi'nde yapılan sıra gecesi, kuyu polemiği, su fiyatları ve su sayaçlarında yapılan indirim, Tufanbeyli Belediyesi'nde yaşanılan yolsuzluk iddiaları ve daha bir çok konunun tartışılacağı 'Son Söz', pazartesi saat 20:00'de canlı yayınla TVA'da.

GÜNDEM Haberleri

Çukurova Belediyesi soruşturmasında Emrah Kozay ve Soner Çetin tutuklandı
Güngör Geçer, Göller Yaylası’ndaki asfalt çalışmalarını inceledi
Adana Büyükşehir’den zeytin üreticilerine boylama makinesi desteği
Adana’da hükümlülerin eserleri bağımlılıkla mücadele için sergilendi
Arkadaşlık teklifini reddeden Sevda Dinler’i öldüren şüpheli tutuklandı