Sözlü'den bomba yorum: Açın adamın önünü

Hüseyin Sözlü'den göçmen kaçakçısına destek geldi

İdlib'te Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü operasyonda 28 Şubat 2020 akşam saatlerinde gelen acı haberlerle Türk halkının yüreklerine düşen ateş sonrasında alınan kararla Türkiye'nin Avrupa'ya açılan sınır kapıları göçmenlere açılmıştı.

Açılan sınır kapılarına onbinlerin akın etmesi sonrasında alternatif yollar arayan göçmenler deniz yoluyla Yunanistan'a varmak için botlarla tehlikeli yolculukları göze aldı. Edirne'de bir göçmen kaçakçısını ile yapılan röportaj sonrasında "Avrupa'nın yarısını ben kaçak gönderdim" diyen Özcan K. tutuklanırken olay kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu.

MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü de tutuklanan göçmen kaçakçısı Özcan K.'ya sosyal medyadan attığı tweetle destek vererek tartışmalara katıldı.

"Hepsini yavaş yavaş karşıya atacağız, benim işim bu. Ben 20 senedir bu işi yapıyorum. Ben göçmen kaçakçısıyım, cezasını da 6 sene yattım. Ekmeğimiz buradan, Reis de izin verdi biz de para yolumuza çıktık doğrusunu istersen. Avrupa'daki göçmenlerin yarısını ben gönderdim doğrusunu istersen." diyen tutuklu Özcan K.'ya Hüseyin Sözlü, "Açın adamın önünü" mesajıyla destek verdi.

GÜNDEM Haberleri

Kozan’da bir haftada 6 aranan şahıs yakalandı
Çukurova'da camiler bayrama hazırlanıyor
Muhammet Çelebi Keyhıdır: ''Bayramlar umudu ve kardeşliği büyüten günlerdir''
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
'Dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücüden ilginç sözler: "Cezaevine girerim ama arabamı vermem"