Talip Küçükcan'dan Ali Köse’ye destek

"Bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor" diyerek dikkatleri çeken Prof. Dr. Ali Köse'ye Küçükcan'dan destek geldi

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde TRT'de konuşan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, "Bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor" deyince bazı çevrelerin hedef olmuştu.

Yaptığı açıklamayla hedef tahtasına oturtulan Prof. Dr. Ali Köse’ye bir destekte 23. dönem Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan’dan geldi.

Talip Küçükcan Ali Köse'ye verdiği destek mesajında, "Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse’yi 32 yıldır yakından tanırım. İyi bir ilim adamı, samimi bir müslüman ve vatanperver biri. Çoğu insanın katıldığı ancak açıkça söyleyemediği fikirlerinden dolayı hedefe konulması dinen, ahlaken ve vicdanen ayıptır." ifadelerine yer verdi.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da Halk Ekmek’e zam: Yeni fiyatlar Meclisten geçti
Filiz Kepme'den COP31 gönüllüsü gençlere: "Konferans bitecek, peki 21 Kasım sabahı ne değişecek?"
Gazeteci Zeki Kızılkaya’dan Milli Emlak çağrısı: Karataş ve Yumurtalık’taki araziler kimlere gitti?
Seyhan’da Muhtarlar Günü buluşması
Adana'da 2 gencin öldüğü kazada sürücü tahliye edildi: Aileler gözyaşlarına boğuldu