Tamer Dağlı: “Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmak kolay değil…”

AK Parti Adana İl Başkanlığı tarafından Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Evliya Çelebi Uygulama Oteli’nde düzenlenen toplantıya; il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda teşkilatın mevcut çalışmaları değerlendirildi; saha faaliyetleri, iletişim stratejileri ve teşkilat içi eğitim süreçleri kapsamlı şekilde ele alındı. Katılımcıların görüşleri dinlendi, karşılıklı istişare ortamı sağlandı.

Tamer Dağlı:
“Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmak kolay değil. Bu yol; sadakat, özveri ve millet sevdası ister. Biz bu sorumluluğu omuz omuza taşıyan, her şartta dimdik duran bir teşkilatız.” dedi.

“AK Parti teşkilatları sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman milletin yanında olan bir anlayışla hareket eder. Gönülden gönüle yol kuran, samimiyetle çalışan kadrolarla Adana’da sahadayız.” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda konuşan Dağlı, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek şu sözlerle kapanış yaptı:
“Bu buluşmalar; birlikte düşünmenin, birlikte yürümenin, aynı hedefe aynı inançla bakmanın en güzel örneği. Dava bilincini diri tutan, sorumluluğunu bilen tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Durmadan, yorulmadan, her günü bir fırsat bilerek çalışmaya devam edeceğiz. Toplantımızın şehrimize ve davamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Toplantı, teşkilatın sahadaki duruşunu ve iç dinamizmini ortaya koyması bakımından dikkat çekici bulundu.

SİYASET Haberleri

Yüreğir Belediyesi; ''Gördük ki bazı haberler, gerçeklerden ziyade fantastik kurgu türüne daha yakın durmaktadır''
Özgür Özel’in parti meclisi listesinde Adana’dan sadece Burhanettin Bulut yer aldı.
Ali Demirçalı yapay zekanın gündeminde. Yapay zeka özür diledi
Nacar: Şehitlerimizin emanetlerinin yanındayız
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ''Şehit öğretmenlerimizi unutmadık unutmayacağız"