Tanburoğlu: 7 bin TL bayram ikramiyesiyle Ceyhan'da emeklilerimiz bir nebze rahat edebilecek

"Emeklilerimizin daha güzel bir bayram geçirmesini sağlayacak olan bu anlamlı projeden dolayı Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar’a teşekkür ediyoruz."

CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, Ceyhan Belediyesi tarafından Kurban Bayramı'nda emeklilere verilecek bayram ikramiyesi için düzenlenen törene katıldı.

Törenle ilgili açıklamada bulunan Başkan Tanburoğlu, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in "Emeklimize Bayram İkramiyesi" projesini hayata geçiren Ceyhan Belediyemizde en düşük ücret alan emeklilerimizin Kurban Bayramı'nda bir nebze rahat edebilmeleri için 7 bin TL bayram ikramiyesi verilmesine karar verilmiştir. Emeklilerimizin daha güzel bir bayram geçirmesini sağlayacak olan bu anlamlı projeden dolayı Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar’a teşekkür ediyoruz." dedi.

SİYASET Haberleri

Abdullah Doğru, Kızılcahamam’daki strateji toplantısına katıldı
MHP Adana’da devir teslim gerçekleşti: Eski Başkan Yusuf Kanlı törene katılmadı
Orhan Sümer, Adana genelinde yaşanan elektrik kesintilerini meclise taşıdı
Çukurova Belediyeler Birliği’nde Bilal Uludağ yeniden başkan seçildi
MHP Adana İl Teşkilatı görevden alındı: Yeni il başkanı Hakan Yıldırım oldu!