Tarihi Tepebağ Ortaokulunu fonksiyonlandırma çalışması

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana’da bulunan tarihi ve kültürel varlıkların korunması için yapılması gereken tüm çalışmalara destek olacaklarını söyledi.

Tescilli Taşınmaz Kültür Varlıkları arasında yer alan ve restore edilen Tepebağ Ortaokulunun fonksiyonlandırılması konusunda düzenlenen toplantı Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Vali Yardımcısı Murat Süzen ile ilgili yetkililerin katıldığı toplantıda; restorasyon çalışmaları tamamlanan ve Olgunlaşma Enstitüsüne tahsis edilen tarihi Tepebağ Ortaokulunun binasında yapılacak fonksiyonlandırma çalışmaları hakkında Vali Demirtaş’a detaylı bilgiler verildi.

Toplantıda aldığı bilgiler doğrultusunda bir açıklamada bulunan Vali Demirtaş; tarihi değerleri geleceğe miras bırakmanın önemine değinerek Adana’da bulunan tarihi ve kültürel varlıkların korunması için yapılması gereken tüm çalışmalara destek olacaklarını belirtti.

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Yaşar Kemal’in 57 kitabı minyatürlerle Adana’da hayat buldu
Çukurova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Batuhan Kalaycı’nın film projesi Altın Portakal seçkisinde
AFAD’da temel fotoğraf eğitimi sergisi açıldı
Başar Şeker’den üçüncü kitap: “Avuçlarımda Mevsimler”
33'üncü Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu