TOKİ’den Adana dahil 45 ilde arsa satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 45 ilde toplam 353 arsayı açık artırmayla satışa sunuyor. Adana’da 4 ilçede yer alan 8 arsa, avantajlı ödeme koşullarıyla yatırımcıları bekliyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Adana’nın da bulunduğu 45 ilde toplam 353 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracağını duyurdu. Türkiye genelinde yatırımcıların ilgisini çekmesi beklenen satış listesinde Adana da öne çıkan şehirler arasında yer aldı.

Adana’da satışa sunulan arsalar, Çukurova, Sarıçam, Yüreğir ve Kozan ilçelerinde yer alıyor. Toplam 8 farklı arsa, hem konut hem de ticari projeler için yatırım fırsatı sunuyor. Özellikle gelişim potansiyeli yüksek bölgelerde bulunan arsaların, yatırımcılar açısından önemli avantajlar barındırdığı belirtiliyor.

Açık artırma 16-17 Nisan’da

Arsa satışları, iki oturum halinde gerçekleştirilecek. İlk oturum 16 Nisan 2026 saat 10.30’da, ikinci oturum ise 17 Nisan 2026 saat 10.30’da yapılacak. Vatandaşlar açık artırmalara fiziki olarak katılabilecekleri gibi, internet üzerinden de teklif verebilecek.

Esnek ödeme ve KDV avantajı

TOKİ tarafından sunulan satış koşulları dikkat çekiyor. Yatırımcılar için %25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sağlanırken, peşin ödemelerde bazı arsalar için %15 indirim uygulanacak.

Ayrıca satışa sunulan arsaların KDV’den muaf olması, toplam maliyeti düşürerek yatırımcıya önemli bir avantaj sağlıyor.

GÜNDEM Haberleri

Süreyya Yavuz “Kalpten Kalbe Bir Gün” etkinliğinde huzurevi sakinleriyle buluştu
AK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik: “Adana ve bölgemiz için önemli bir proje daha hayata geçiyor”
Çukurova Belediyesi rüşvet davasında yerel mahkeme kararını açıkladı; Kim, ne kadar ceza aldı?
Adana’da denetimli serbestlikten topluma katkı: Temizlik seferberliği
Kozan Belediye Başkanı Atlı'dan sahte fotoğraf iddialarına sert tepki: "Hukuki süreç başlatıldı"