Türkiye'nin en sıcak illerinden biri olan Adana'da elektrik kesintileri devam ediyor. İsyan eden vatandaşlar çareyi şikayet etmekte buldu. sikayetvar.com sitesine şikayetlerde bulunan Adanalı vatandaşlar Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'nin Adana'dan çekilmesini ve başka bir firmanın Adana'nın elektriğine bakmasını istiyor.
Özellikle Sarıçam bölgesinde hemen hemen her gün sıklıkla elektrik kesintisi yaşanması bölge halkını isyan ettirdi. Yeni binaların çok olması sebebiyle genellikle hidrofor sistem kullanan vatandaşlar elektrik olmadığı için suyunu da kullanamıyor.
Sarıçam'da bina yönetimlerinin toplanarak CİMER'e şikayette bulunacağı ve bölgeye başka bir firmanın bakması için dilekçeler vereceği de gelen bilgiler arasında.