Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu

Medline Adana Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olan aileler ve çocukları, Anneler Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte buluştu.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe katılan aile ve çocuklarını Medline Adana Hastanesi Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanları Dr. Feza Burak ve Dr. Hamdi Karanfil karşıladı.

“Günümüzde başarı oranları oldukça artmış durumda”
Ekinlikte kısa bir konuşma yapan Dr. Feza Burak, çocuk sahibi olmak isteyen ailelerin çaresiz kaldıklarını düşündükleri anda başvurdukları tüp bebek tedavisi sayesinde anne-baba olma şansını yakaladıklarını söyledi. Dr. Karanfil ise, günümüzde tüp bebek tedavisinde geliştirilen yeni yöntemler sayesinde başarı oranlarının geçmişe göre çok daha fazla olduğunun altını çizdi.
Etkinlik, çocuklar için hazırlanan pastanın kesilmesi ve hastane palyaçosunun yaptığı neşeli gösterilerin ardından topluca hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

GÜNDEM Haberleri

Saimbeyli’nin kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenlerle kutlandı
Adana’da 2. Bağımsız Aile Festivali’ne yoğun ilgi
Adana’dan Mersin’e ulaşımı rahatlatacak Çeşmeli–Kızkalesi Otoyolu açılıyor
Sarıçam’da arılı kovanlarda sağlık denetimi
Şiddetli rüzgar çatıyı söktü; Ev harabeye döndü