Türkiye’nin gündemindeki savcı Adana’ya tayin edildi

HSK kararnamesiyle, toplam 506 savcı ve hakiminin görev yeri değiştirildi. Kararnamede dikkat çeken isimlerden biri de odasında çektirdiği fotoğraflarlar gündeme gelen İstanbul Cumhuriyet Savcısı C.T.’nin, Adana’da görevlendirilmesi oldu.

İstanbul Barosu’na bağlı avukat Buket Nurşah Tekışık, Çağlayan Adliyesi’nde görevli İstanbul Cumhuriyet Savcısı C.T.’nin odasında çektirdiği fotoğraflarla gündeme gelmişti.

Avukat Tekışık, savcının odasında çektirdiği fotoğrafları sosyal medyadan ‘Ben asla kaybetmem’ diyerek paylaşmıştı.

Avukat Buket Nurşah Tekışık sonrasında yaptığı açıklamada ‘savcı oda da yoktu’ demişti ancak bakanlık hem avukat hem de savcı hakkında inceleme başlatmıştı.

HSK’nın yayınlanan son kararnamesinde, İstanbul Cumhuriyet Savcısı C.T, Adana Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi.

 
 

GÜNDEM Haberleri

Saimbeyli’nin kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenlerle kutlandı
Adana’da 2. Bağımsız Aile Festivali’ne yoğun ilgi
Adana’dan Mersin’e ulaşımı rahatlatacak Çeşmeli–Kızkalesi Otoyolu açılıyor
Sarıçam’da arılı kovanlarda sağlık denetimi
Şiddetli rüzgar çatıyı söktü; Ev harabeye döndü