Türkiye’nin gündemindeki savcı Adana’ya tayin edildi

HSK kararnamesiyle, toplam 506 savcı ve hakiminin görev yeri değiştirildi. Kararnamede dikkat çeken isimlerden biri de odasında çektirdiği fotoğraflarlar gündeme gelen İstanbul Cumhuriyet Savcısı C.T.’nin, Adana’da görevlendirilmesi oldu.

İstanbul Barosu’na bağlı avukat Buket Nurşah Tekışık, Çağlayan Adliyesi’nde görevli İstanbul Cumhuriyet Savcısı C.T.’nin odasında çektirdiği fotoğraflarla gündeme gelmişti.

Avukat Tekışık, savcının odasında çektirdiği fotoğrafları sosyal medyadan ‘Ben asla kaybetmem’ diyerek paylaşmıştı.

Avukat Buket Nurşah Tekışık sonrasında yaptığı açıklamada ‘savcı oda da yoktu’ demişti ancak bakanlık hem avukat hem de savcı hakkında inceleme başlatmıştı.

HSK’nın yayınlanan son kararnamesinde, İstanbul Cumhuriyet Savcısı C.T, Adana Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi.

 
 

GÜNDEM Haberleri

Murat Sancak'tan sonra Metin Korkmaz da gözaltına alındı
Adana’da kuvvetli sağanak ve saatte 75 km’ye ulaşan fırtına bekleniyor
İl Sağlık Müdürü Halil Nacar Final Okulları’nda öğrencilerle buluştu
Sarıçam’da “Hayırlı Günler Komşum” ve “Derdin Derdimizdir Sohbetleri” hız kesmeden sürüyor
Seyhan Belediyesi tüketici sağlığına kastedenlere göz açtırmıyor; hijyen kurallarına uymayan iş yeri mühürlendi