Uğur Güneş 5 yıl sonra yeniden Adana’da setlere dönüyor

Başarılı oyuncu Uğur Güneş, “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin ardından 5 yıl sonra yeniden Adana’da çekilecek bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başarılı aktör Uğur Güneş’in yeni projesi belli oldu. Güneş, TimsBİ tarafından Adana’da çekilecek “Seni Yazdım Kalbime” kod adlı diziyle anlaşma sağladı.

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alıyor.

ATV ekranlarında yayınlanacak

Yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı’nın oturacağı dizinin yeni yayın döneminde ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacağı öğrenildi.

Hikâyesi Almanya’da başlayacak yapımda Uğur Güneş’in “Kenan” karakterine hayat vereceği belirtildi.

Uğur Güneş, daha önce Adana’da çekilen ve büyük ilgi gören “Bir Zamanlar Çukurova” dizisindeki performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Çukurova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Batuhan Kalaycı’nın film projesi Altın Portakal seçkisinde
AFAD’da temel fotoğraf eğitimi sergisi açıldı
Başar Şeker’den üçüncü kitap: “Avuçlarımda Mevsimler”
33'üncü Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
33. Adana Altın Koza Film Festivali'nde 3. Gün: "Canavar" ve "Varlık" Dünya Prömiyerini Yapıyor!