Ümit Özdağ’dan Mimarlar Odası Adana Şubesi’ne ziyaret

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mimarlar Odası Adana Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Canan Aksu ve yönetimiyle Adana’nın kentleşme süreci, mimarlık mesleğinin sorunları ve Türkiye’nin geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ümit Özdağ, TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi’ni ziyaret ederek, Şube Başkanı Canan Aksu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede Adana’nın kentsel gelişimi, şehirleşme politikaları, mimarlık mesleğinin güncel sorunları ve Türkiye’nin geleceğine dair başlıklar ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Canan Aksu, Mimarlar Odası’nın kentin ve ülkenin geleceğine ilişkin her kesimle diyalog kurmaya açık olduğunu vurguladı. Aksu, “Kentlerin geleceği, farklı görüşlerin ortak akılla bir araya gelmesiyle şekillenir. Bu nedenle herkesle görüşmeye ve fikir alışverişinde bulunmaya hazırız” ifadelerini kullandı ve nazik ziyaretleri nedeniyle Ümit Özdağ’a teşekkür etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Mimarlar Odası Adana Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, ikinci kez göreve seçilen Başkan Canan Aksu ve yönetim kurulunu tebrik etti. Özdağ, “Adana’nın en genç ve ilk kadın Mimarlar Odası Başkanı olan Sayın Canan Aksu ve yönetim kurulunu ziyaret ederek yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldık. Sayın Aksu nezdinde tüm Adanalı mimarlara başarılar diliyor, gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyorum” dedi.

SİYASET Haberleri

Ayhan Barut, Osmaniye’de vatandaş ve esnafla buluştu
Orhan Sümer, Ceyhan’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Milletvekili Sunay Karamık’tan Adana Demirspor’a ziyaret
CHP’nin 81 il başkanından ortak açıklama: “Kirli ve karanlık odakların siyaseti dizayn etmesine izin vermeyeceğiz”
Sadullah Kısacık’tan ekonomi yönetimine enflasyon eleştirisi