Ünüvar’dan Nacar’a ziyaret

Çukurova Sağlık Turizmi Çalıştayı’na katılmak üzere Adana’da bulunan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, çalıştay sonrası Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Adana’nın sağlık turizminde sahip olduğu potansiyel, güçlü sağlık altyapısı ve geleceğe dönük iş birlikleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Prof. Dr. Ünüvar, Adana’nın sağlık turizminde Türkiye’nin önde gelen merkezlerinden biri olabilecek kapasiteye sahip olduğunu ifade ederken, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar da Adana’nın bu alanda önemli bir vizyonla ilerlediğini vurguladı.

Ziyaret, Adana’nın sağlık turizmi alanında ulusal ve uluslararası ölçekte hedeflerine katkı sağlaması açısından önem taşıyor.

GÜNDEM Haberleri

Seyhan’da minikler Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı
Jülide Kural, Kadir İnanır’ın mirasına ilişkin iddialara yanıt verdi
Adana’da Cumhuriyet’in 103. yılı 103 çocukla kutlandı
Adana’da Cumhuriyet’in 103. yılı coşkuyla kutlandı
Adana’da kızını öldürmek isteyen baba özel harekat operasyonuyla yakalandı