Uyuşturucuyla mücadelede anneler bilgilendirildi

Uyuşturucuyla mücadelede anneler bilgilendirildi

 Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “En iyi narkotik polisi: Anne” kampanyası kapsamında kadınları uyuşturucular konusunda bilinçlendirdi.

İçişleri Bakanlığı ve Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından 7 Ekim 2020’de çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla "En iyi narkotik polisi: Anne" projesi hayata geçirildi.

Proje hayata geçirildikten sonra Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığını İzleme Merkezi (TUBİM) Büro Amirliği harekete geçti. Polisler, annelere çocuklarının uyuşturucu kullanmaları halinde ne gibi değişiklikler olacağını, bu durumda ne yapmaları gerektiğini anlattı.

Ayrıca polisler, annelere çocukların uyuşturucu bağımlısı olduğunda ne gibi hastalıkların ortaya çıkacağının, çocukları uyuşturucudan uzak tutmak için neler yapılabileceğin bilgisini verdi. Polis, annelere en büyük varlıklarını uyuşturucuya kurban vermemeleri için çok dikkatli olmaları gerektiğini, en iyi uyuşturucuyla mücadelenin uyuşturucudan uzak durmak olduğunu söyledi.

YAŞAM Haberleri

Adana’da sel felaketi üzerinden siyaset yapanlara cevabımızdır
AK Partili Çelik'ten belediyelere altyapı tepkisi:" Bunlar 1 günde olan işler değil"
Kuraklıkla kuruyan Deliçay yeniden akmaya başladı, çiftçinin yüzü güldü
Boşanma aşamasındaki eşinin evine zarar veren şahıs tutuklandı
Adana’da selden geriye ıslak eşyalar, çamurlu yollar kaldı: Evlerini su basan vatandaşlar o anları anlattı