Vatandaşlardan büyükşehre gönderme

Türkmenbaşı otoyol bağlantı noktasına yazılan "Bu yolu uzaylılar açacak demi?" yazısı gündem oldu

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından başlatılan, Başkan Zeydan Karalar tarafından devam ettirilen Türkmenbaşı Otoyol Bağlantı Projesi'nin açılması için kimliği belirsiz kişiler tarafından sprey ile yazı yazıldı.

BU YOLU UZAYLILAR MI AÇACAK?

Adana - Mersin - Osmaniye otoyoluna Türkmenbaşı Bulvarı üzerinden giriş ve çıkışı sağlayacak, trafiği rahatlatacak bağlantı projesinin yapımı devam ediyor.

31 Mart 2019 seçimlerinden önce yapımına başlanan, neredeyse sonuna gelinen projenin hayata geçirilmemesi Adanalıların bir süredir gündemindeydi. Bağlantı yoluna araçların girişini engelleyecek beton bariyerler üzerine sprey boya ile yazılan "Bu yolu uzaylılar açacak demi?" yazısı Adana'da gündem oldu.

Sosyal medyada da dolaşıma giren fotoğraf sonrasında vatandaşlar, Adana Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden otoyol bağlantısının ne zaman açılacağına dair bir açıklama yapılması gerektiğini vurguladılar.

GÜNDEM Haberleri

Genç kadını 8 yerinden bıçaklayıp baraja attılar
Adana'da göle dönen yolda mahsur kalan araçtaki 2 kişi kurtarıldı
Adana’da dolu, sağanak ve hortum hayatı felç etti
Filiz Kepme: “Genç millilerimizle gurur duyuyoruz!”
Sarıçam’da bitki sağlığı için sıkı denetim