Yangınla mücadeleye gönüllü katılım artıyor 

Saimbeyli Orman İşletme Müdürlüğü, yangınla mücadelede toplum desteğini artırmak amacıyla gönüllülere kapsamlı eğitimler vererek gönüllü sayısını 520’ye yükseltti. 

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde orman yangınlarına karşı mücadelede gönüllü desteği güçleniyor. Saimbeyli Orman İşletme Müdürlüğü, yangına müdahale kapasitesini artırmak için gönüllü adaylarına teorik ve uygulamalı eğitimler düzenledi. 

Eğitim programlarında katılımcılara yangına müdahale yöntemleri, ilk yardım uygulamaları, kişisel koruyucu donanımların doğru kullanımı, iş güvenliği prensipleri ile orman yangınlarında kullanılan araç ve ekipmanların tanıtımı ve kullanımı konuları anlatıldı. Bu eğitimler sayesinde Saimbeyli Orman İşletme Müdürlüğüne kayıtlı gönüllü sayısı 520'ye ulaştı.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da Özgürlük Ve Sumud Filosu Çağrısı: 12 Nisan İçin Geri Sayım Başladı
Ceyhan Belediyesi 27 parkı yeniliyor
Yüreğir’de Pir Sultan Abdal oyunu sahnelendi
DAİMFED, Çukurova İnşaat Fuarı’na damga vurdu
Tescilli Kozan portakalı yükümlülerin elinde sanata dönüştü