Yeni Başkan Ahmet Çolak, Kızılay'da ilk ulusal ödülünü aldı

Başkan Ahmet Çolak, göreve başladıktan yaklaşık 3 hafta sonra ilk ödülünü aldı. 

Adana Ticaret Odası Meclis Üyesi ve ATOSEV Muhasib Üyesi olan, aynı zamanda THK Başkanvekilliği görevini de yürüten Ahmet Çolak, geçtiğimiz ay Kızılay Adana Şube Başkanlığı görevine atanmıştı.

Başkan Ahmet Çolak, göreve başladıktan yaklaşık 3 hafta sonra ilk ödülünü aldı. 

Edinilen bilgilere göre Kızılay Adana, 2020 Ramazan Ayı kapsamında düzenlenen, "Ramazan Bereketini Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun Türkiye" kampanyasında Türkiye genelinde en başarılı şube oldu. Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı'nın elinden ödülünü alan Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ahmet Çolak plaket töreni sonrasında yaptığı açıklamada, "Türkiye' mizin 1 numaralı şehri' ne 1 numara olmak çok yakıştı...Kızılay 2020 yılı Türkiye birincisi" ifadelerini kullandı.



Öte yandan görevi Ahmet Çolak'a devreden ve Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevine devam Ramazan Saygılı da Kızılay Adana'ya verilen plaket sonrasında, "Adana'mızın kıymetli hayırseverleri değerli büyük ailem bize kucak açtı. Kızılay’ı çalışmalarımızı sahiplendiniz. Bu desteklerinizle bize Türkiye birinciliğini yaşattınız teşekkür ediyorum. Verdiğiniz desteklerle renk körü olarak iyilik zirvesine doğru merhamet yürüyüşümüz devam." dedi.

GÜNDEM Haberleri

Adana'da yağışlar devam edecek mi? Bu hafta hava nasıl olacak?
Çukurova GİAD’da belirsizlik dönemlerine finansal yol haritası
Adana’da 12 bin 400 sosyal konut için kura heyecanı başlıyor
Adana Otogarına ne olacak? Taşınacak mı, yenilenecek mi? İşte detaylar...
Adana'da sanayi yatırımlarına yönelik dört alan destek kapsamına girdi