YENİ Parti Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, partisinin Aladağ İlçe Başkanlığının açılış programına katıldı. Milletvekilleri, parti teşkilatı ve vatandaşların yer aldığı programın ardından Bulut, yangından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.
Aladağ teşkilatının açılışına katıldı
İlçe Başkanlığının hizmete açılmasına ilişkin değerlendirmede bulunan Burhanettin Bulut, “Adana Aladağ İlçe Başkanlığımızın açılışını milletvekillerimizle, örgütümüzle ve hemşehrilerimizle gerçekleştirdik. Adana’mıza, YENİ Partimize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Yangından etkilenen mahalleleri gezdiler
Açılış programının ardından Bulut, YENİ Parti Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu ve Adana Milletvekili Orhan Sümer ile birlikte orman yangınlarının etkili olduğu mahallelere geçti.
Heyet, yangının yol açtığı zarara ilişkin bilgi alırken bölgede yaşayan vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşların yaşadığı mağduriyetleri dinleyen parti temsilcileri geçmiş olsun dileklerini iletti.
Burhanettin Bulut, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Adana’da İl Başkanımız Anıl Tanburoğlu ve Milletvekilimiz Orhan Sümer ile orman yangınlarından etkilenen mahallelerimizde incelemelerde bulunduk. Hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Geçmiş olsun Adana” dedi.