Yeni yıl coşkusu Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sahnesinde

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından hazırlanan ücretsiz Yeni Yıl Konseri, 24 Aralık 2025’te Mithat Özsan Amfisi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı, yeni yıl öncesinde sanat dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Konservatuvar öğrencilerinin sahne alacağı Yeni Yıl Konseri, 24 Aralık 2025 tarihinde Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirilecek.

Konserde, ÇÜ Devlet Konservatuvarı’nın Müzik ve Sahne Sanatları Bölümlerinde eğitim gören öğrenciler performans sergileyecek. Ortaokul seviyesinden yüksek lisans düzeyine kadar farklı kademelerde öğrenimlerini sürdüren öğrenciler, yıl boyunca hazırladıkları eserleri izleyicilerin beğenisine sunacak. Programda, genç yetenekler ile deneyimli öğrenciler aynı sahneyi paylaşacak.

Yeni Yıl Konseri kapsamında piyano, yaylı, üflemeli ve vurmalı çalgıların yanı sıra bale, opera ve şan alanlarında hazırlanan eserler seslendirilecek. Geniş repertuvarıyla dikkat çeken konser, müzik ve sahne sanatlarının farklı disiplinlerini bir araya getirerek izleyicilere kapsamlı bir sanat deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı yetkilileri, girişin ücretsiz olduğu konserle Adanalı sanatseverleri yeni yılı sanatla karşılamaya davet etti.

GÜNDEM Haberleri

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’den ilginç iddia; “Rus uyduları İran için İncirlik Hava Üssü’nü görüntüledi”
Seyhan Barajı'nda kapaklar açıldı: Çağlayan sular Seyhan Nehri ile buluştu
Makaronları sandık içine gizleyip montajladılar
Adana’da içme suyu borusu patladı, cadde göle döndü
Meteoroloji uyardı: Adana’da salı günü hariç her gün yağış bekleniyor